Фирма за Почистване в Град София - ЧИСТНИК

ЧИСТОТАТА Е НАША МИСИЯ!

„Чистник“ ООД е фирма за професионално почистване на домове, офиси и административни сгради.

Можем да ви предложим голям избор от професионални почистващи услуги включващи абсолютно всичко необходимо за подържането на  перфектната  чистота на вашия дом или офис.

Нашата работа се извършва само с съвременна техника, професионални препарати, доказани и затвърдени процедури в професионалното почистване.

Нашия екип е съставен от специалисти с голям опит в областта на професионалното почистване.

Почистващата техника и препарати, които използваме са производство на световно известни компании, доказали се в сферата на почистващите услуги: „Kärcher“, „Hako“, „Lavor“,„Numatic“ , „Kitter“ и други.

Освен с професионалните почистващи машини, почистваме и ръчно, според спецификата на замърсяването.

В зависимост от Вашите нужди, ние извършваме основно почистване, абонаментно почистване както и частично почистване на територията на град София. Предлагаме най-добрите решения за професионално почистване на изгодни цени.

Ето част от услугите за почистване които предлагаме:

Независимо дали изберете еднократно или абонаментно професионално почистване.,може да бъдете сигурни, че работата която ни поверите, ще бъде свършена качествено и ще оправдаем всички ваши изисквания.

Ние сме фирмата на която може да се доверите за  почистването и подръжката на вашия дом,офис,сграда на територията на цяла София.

Подхождаме с изключително внимание към всеки наш клиент и индивидуалните му нужди.

Изберете „Чистник“ и оставете да почистим вместо вас.

ПОТЪРСЕТЕ НИ ОЩЕ ДНЕС

Ние ще се свържем с Вас и ще насрочим безплатен оглед

Call Now Button