Пране на мека мебел

Пране на мека мебел

Диванът е едно от предпочитаните места у дома за прекарване на свободното време.Той ни дава уют и комфорт.Всекидневната му употреба обаче води до натрупване на прах и мръсотия дълбоко в тъканите. Прането на мека мебел е от високо значение, ако искате да запазите приятния и хармоничен вид на вашия дом. Изпирането на фотьойлите и диваните е препоръчително да се извършва минимум веднъж годишно.Погрижете се за чистотата и комфорта на вашето семейство.Какво да направите?Изберете услугата пране на мека мебел от „Чистник“ и забравете за мръсния диван.

Свържете се с нас и ще получите напълно безплатна оферта за пране на мека мебел и дивани в град София на 0885 513 380.

Пране на мека мебел в София от „Чистник“

Когато се обърнете към нас за пране на диван или друга мека мебел.Изпращаме екип който ще направи безплатен оглед и да определи степента на замърсяване. След това избираме най-ефективния метод за почистване на вашата мека мебел и започваме работа.

пране на мека мебел

Първо обезпрашаваме дамаската, чрез прахосмукиране.След което третираме петната  с помощта на екстрактор.            Екстрактора е машина, с която нанасяме професионален препарат с топла вода под налягане. Тя влиза дълбоко в тъканите и разгражда натрупаната мръсотия.Разтъркваме   повърхността на дамаската за още по ефективно почистване.

Следвашият етап от почистването е изсмукването на вече разградената мръсотия. Изплакваме няколко пъти меката мебел (зависи от това колко е мръсна дамаската).

Подсушаваме с вакуум машина и ароматизираме. Почистването с екстракция е предпочитан метод за почистване на мръсотия проникнала дълбоко в тъканите, както и за силно замърсени повърхности. Вашата мека мебел, ще бъде като нова. Крайният резултат ще Ви удовлетвори напълно!

След изпирането на меката мебел , повърхността на третирания участък ще остане леко влажна.Скоростта на изсъхване зависи  най-вече от вида на дамаската.
Нашите експерти ще ви обяснят на място колко време ще отнеме.

ЗАЩО НАС ?

Ние от фирма „Чистник“ можем да ви предложим професионално обслужване и качествено пране на дивани в град София.

    • Прането се извървша от опитен персонал с голям опит в почистването
    • Работим с професионална техника за почистване
    • Почистваме с еко препарати ,  които са напълно безвредни за вас и семейството ви
    • Ниски цени и гарантирани резултати.

 

 Фирма за почистване „Чистник“ може да ви предложи още много услуги за чистотата и добрия вид на вашия дом като :

За безупречно пране на мека мебел в София.

На тел: 0885 513 380 или  e-mail:office@chistnik.bg . Ще получите безплатна оферта.

Може да разчитате на фирма „Чистник“ за перфектно почистване и изпиране на мека мебел за цяла София на достъпни цени.

ПОТЪРСЕТЕ НИ ОЩЕ ДНЕС

Ние ще се свържем с Вас и ще насрочим безплатен оглед

Call Now Button