Пране на матраци

Пране на Матраци

Ако искате да осигурите чистотата и хигиената на дома си, ни се обадете на 0885 513 380.                                                                                            Професионално пране на матраци в град София на ниски цени.

Някога замисляли ли сте се колко време прекарвате в своето легло? Редица изследвания сочат, че човек прекарва средно около една трета от живота си именно в спалнята. Това със сигурност предполага поддържане на перфектна чистота и хигиена.Колкото и често да перете и сменяте чаршафите и калъфките обаче не е достатъчно.Матраците през повечето време са покрити със чаршаф или друга завивка, но все пак са обект на замърсяване.Това създава благоприятна среда за появата на микрооргазнизми и бактерии ,които причиняват различни алергии и заболявания.Матракът върху който спите, също има нужда от определени грижи. 

Защо да изберем услугата пране на матраци?

Редовното пране на матраци ще защити дома ви от появата на акари и други бактерии. Чистият матрак може да  подобри здравословното ви състояние и дори да ви донесе по-спокоен сън.

Ние от „Чистник“ сме наясно с това и поради тази причини предлагаме услугата пране на матраци при това на напълно разумни цени.

пране на матраци

Техниката която използваме е  изключително ефективна в дезинфекцирането и почистването на матраци и дюшеци от петна.Премахва неприятните петна и миризми и унищожава вредните бактерий.

Почистването се извърша с помощта на професионална машина (екстрактор) като впръсква специален препарат с топла  вода под налягане дълбоко в тъканите и разгражда натрупаната мръсотия. Изплакваме, измиваме и подсушаваме с вакуум машина, след което вашият матрак е напълно почистен, дезинфектиран и готов за ползване.

Работим с квалифициран екип с дългогодишен опит в сферата на професионалното почистване . Използваме  мощни машини и препарати които са ефикасни в почистването на всякакъв тип петна.(кръв , урина , храни и напитки ,мръсотия и др)

Може да разгледате и другите  услуги за почистване на домове които предлагаме ТУК..

Ако се нуждаете от професионално почистване в София на достъпни цени.

Свържете се с нас на тел: 0885 513 380 или e-mail: office@chistnik.bg 

ПОТЪРСЕТЕ НИ ОЩЕ ДНЕС

Ние ще се свържем с Вас и ще насрочим безплатен оглед

Call Now Button